Hjullås fra Nemesis

2.800,00 DKK Inkl moms

Den vel nok mest sikre metode til at tyverisikre din trailer eller campingvogn. De fleste kender denne type hjullås fra amerikanske film, hvor enten helten eller skurken, bliver forhindret i at køre væk i høj fart, fordi ordensmagten har sat en hjullås på deres bil, fordi de har parkeret ulovligt.

Det er præcis det denne hjullås kan gøre ved din trailer eller campingvogn. Hjullåsen er i to dele, som ved hjælp af bolte, bliver spændt sammen omkring hjulet, og til slut bliver den afsluttende bolt, blokeret af en god tyk lås, så man ikke kan åbne hjullåsen igen, med mindre man har en nøgle. Hjullåsen er designet så den blokerer hjulet i rotationen, samt at man ikke kan afmontere hjulet, da der er sat en beskyttelsesplade foran boltene på hjulet. På denne måde sikre man at det er tæt på umuligt for tyven at rende med din trailer.

Den er nem at montere, når først man har lært det. Det tager selvfølgelig lidt tid lige at få den monteret, men hvad gør man ikke for at sikre sin trailer eller campingvogn mod tyveri.

Her hos MaKs-trailer.dk tilbyder vi vores kunder at tilkøbe sådan en tyverisikring til deres nye trailer. Vi har også andre muligheder for tyverisikring, se mere under vores nyheder på forsiden.

Varenummer (SKU): Nemesis hjullås Kategori:

Ikke på lager


Beskrivelse