- DKK
Akseltype
Højt- eller lavtbygget

Vlemmix Aanhangswagen er et hollandsk familieejet firma, der startede op i 2006 med at bygge bådtrailere. Sidenhen er det gået virkelig stærkt med succesen, og de begyndte at producere andre modeller af trailere. 

Da de havde flest modeller på programmet talte det både platforms-, auto-, maskin-, tiny house-, og så deres hjertebarn bådtraileren. Men succesen steg produktionen over hovedet, og de havde svært ved at kunne følge med i den stadig stigende efterspørgsel på deres trailere.

I dag er de den største bådtrailer producent i Holland og den næststørste i Tyskland. Derudover er de i stort set alle andre lande i Europa med mere end 100 forhandlere fordelt på mange lande i EU. 

Hvis man googler for eksempelvis Tiny house trailer, så vil du opleve at rigtig mange billeder eller resultater af søgningen, vil indeholde billeder af en Tiny house trailer fra Vlemmix Aanhangswagen.

Tiny house trailer bliver et mere og mere efterspurgt emne her i Danmark, og vi her hos MaKs-trailer.dk er stolte af at være en af de få i Danmark, der kan leverer Tiny house trailere fra Vlemmix Aanhangswagen, til lige netop dig der har brug for en.

Her nedenfor kan de se udvalget af alle de trailere som Vlemmix Aanhangswagen har på menukortet. Du kan evt bruge filtret til at indsnævre din søgning, hvis du ønsker dette.