GPS tracker

2.500,00 kr. Inkl moms

Denne GPS tracker fra Danfleet, giver dig stor sikkerhed for at tyverisikre din trailer. Kombineret med hjullåsen fra Nemesis, så vil du give tyven de størst mulige udfordringer for at løbe afsted med din trailer eller campingvogn.

GPs trackeren gør det at den sender et signal, om hvor traileren befinder sig. Dette signal kan man justere hvor ofte trackeren skal afsende et signal. Jo oftere den skal sende det, jo kortere bliver batterilevetiden også. Køre denne GPS tracker med den højest indstillede mulighed for signalgivning, hvor det højeste er at den afgiver et signal om dagen, så fortæller Danfleet så at kan batteriet holde i op til 3 år.

Så spørger du sikkert “Jamen hvad så hvis min trailer bliver stjålet og den kun giver signal 1 gang om dagen. Sådan en trailer kan jo nå t bevæge sig langt på 24 timer?”. Dette er der også råd for, for skulle det ske at din trailer bliver stjålet med en aktiv GPS tracker, så er det muligt at kontakte Danfleet, og få dem til at indstille GPS trackeren til at sende et live-signal. På denne måde kan du følge traileren hele tiden, dog vil det have indflydelse på batterilevetiden.

Varenummer (SKU): GPS tracker model 1 Kategori:

Ikke på lager


Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GPS tracker”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *